Search This Blog

Tuesday, December 24, 2013

Veil Pengantin Muslimah



Text or Watsapp 0173783584 (fana) TQ ,)

Jubah Pengantin Muslimah

Jubah Pengantin Muslimah RM 380 including kain dan beadings:

Dress baby doll Nurul RM400 including kain dan beading ,)
Text or Watsapp 0173783584 (fana) ,)

Dress Aline / Acut Penantin Muslimah Asna..

Dress A line kain satin RM550 including kain, veil dan beads ,)
Text or Watsapp 0173783584 (fana) TQ ,)

Dress labuh pengantin Muslimah Kamalia

Dress A cut RM400 not inluding kain:
Baju kurung Moden lace RM300 not including :

Text or watsapp to 0173783584 (fana) tq ,)

Baju dress Pengantin Muslimah Haziqah dan adik..

Dress Baby doll kain Velentro RM400 including kain dan beadings:
Dress Chiffon Pengantin Muslimah RM 600 including kain dan beadings:
Dress Adik Haziqah RM300 including kain dan beads:

Text or Watsapp ke no 0173783584 untuk maklumat lanjut tq ,)

Backdrop Meja Makan beradap or pengantin..


RM 600 untuk 2 panel backdrop, Text or Watsapp 0173783584 (fana)tq ,)


Thursday, December 5, 2013

Mini pelamin Nikah dan Bertunang untuk disewa bermula pada RM300..

Pakej A : RM 500( not including trasportation)
Pakej B: Rm350

Pakej C :RM300 (not including transportation outside KL and Selangor)






Dress A cut untuk pengantin muslimah untuk dijual

Baju dress warna cream, kain gorgget sliky dan satin dengan perincian manik, lace dan butang bungkus.Harga rm350 saiz M to L, ukuran bahu : 16, Dada: 42 , Pinggang : 38, Ketiak: 19, Tangan : 20, Lengan: 8 dan labuh baju: 52..
siapa cepat dia dapat Jualan Akhir tahun 2013 ,)


Dress pengantin muslimah yang praktikal dan selesa

Dress Baby doll warna putih yang comel untuk dipakai di majlis akad nikah, kain chiffon lining satin dan perincian manik, lace and 3d roses
 Dress Baby doll yang elegan warna gold untuk majlis bertandang, kain velentro dengan perincian manik , kristal , lace dan 3d roses..
Dress A cut warna peach untuk majlis walimahtulurus, kain chiffon silky dan fabiano sliky disertakan perincian manik, kristal, batu swaroski , lace dan 3d roses..
Dress baby doll simple cut warna putih dan veil netting untuk baju nikah muslimah ,)
jika berminat sila pm inbox zafniscreatios atau sms saje ke no 0173783584 ,)





Wednesday, November 27, 2013

Tuesday, November 19, 2013

Pelamin Mini untuk nikah dan bertunang..

Pelamin Mini starts dari RM 300...Jika berminat sila sms or watsapp sy di 0173783584 ,)


Dress A cut Dalilah from Kelantan..

Dress A cut ini upahnye rm550 including kain satin dan chiffon di penuhi perincian manik dan lace serta bunga ros 3d di bawah kaki dan lengan..
Jika berminat sila sms or watsapp no 0173783584 or pm inbox fb page zafniscreations ,)



Tuesday, November 12, 2013

dress baby doll pengantin muslimah..

dress baby doll, kain fabiano silky biru dengan perincian manik serta bunga ros 3d chiffon dan lace tampal.. harga start dr RM650 including veil...
 sms or watsapp saje ke 0173783584 or pm inbox page zafniscreations ,)

Sunday, November 10, 2013

Mini pelamin untuk bertunang

Sewa pelamin mini ini degan harga serendah rm250 tak termasuk kos penghantaran...jika berminat boleh sms or watsapp je no sy 0173783584 or lawati page zafniscreations ,)



Dress pengantin muslimah simple but nice ,)

Dress Baby Doll yang cute utk pengantin yang comel...kain yang digunakan ducthes satin dengan perincian manik merah dan cream dan lace tampal warna putih..disertakan dengan shawl ditampalkan dengan lace dan manik ,)
harga pakej rm550 including kain..
sesiapa yang berminat sila watsapp or sms saje ke no 0173783584 or pm inbox page zafniscreations ,)
TQ

Friday, November 1, 2013

Jubah pengantin muslimah dan dress baby doll khas untuk adik Nazirah...

jubah muslimah yang esklusif ini dibuat dari kain chiffon beaded dan satin dull sbg lining.. dan dress baby doll yang cute dengan lace warna pink mengunakan kain fabiano silky..
jika berminat just watsapp 0173783584 or pm inbox fb zafniscreations ,)

Wednesday, October 30, 2013

Dress A cut untuk baju pengantin muslimah intrend 2013 ,)

Dress Nikah Putih suci yang simple tapi elegan ,)

Dress A cut or empayar cut..
 watsapp 0173783584 or pm inbox fb zafniscreations ,)
tQ


Dress ibu menyusu (zip depan)

Dress ibu menyusu ..upah jahit baju rm100, lace tampal dan bga ros 3d rm 100..
jika berminat sila watsapp saje 0173783584  atau pm inbox zafniscreations ,)


Monday, October 21, 2013

Mencari kerja kosong atau bosan dengan kerja sekarang...nak Gaji 4k keatas??? boleh ke dapat?? kalo nak seribu daya kalo xnak seribu dalih kan ,)

Hai semua..

Ramai yang sedang cari kerja, atau nak tukar kerja yang lebih bagus tapi susah nak dapat, nak kerja sendiri xde modal plak, bosan kerja ngan bos yang selalu maki2 orang yang panas baran and macam3 lagi la...

Korang mesti tau MLM kan multi level marketing tu la...aku tak suke pun MLM ni..nak masuk gune byk modal ade yang sampai berpuluh ribu and siap suruh kita buat pinjaman peribadi lagi tu..benda ni terjadi kat aku ok..kawan aku ade je ajak ,tp kesian nak tolak aku beli je la barang dia tp bukan nye pakai sgt pun..ntah la nyesal beli huhu..

lagi satu Tupperware n nutrimatecs pun aku joint sbb terpaksa..semua sbb mak aku joint ikut jiran aku la ape lagi..fuh ingt senang ke nak buat duit ni beb... bab investment ni xyah citer la..dah banyak kot duit aku habis..redha je la..

Tapi, smlm aku gi jumpe mak mertua aku dia invite aku joint biz MLM ni..aku dah cuak dah, mane la aku ade modal n xpandai la nak jual barang2 mahal kat org..silap ari bulan boleh bankrup...Tapi bile dengar member mak mertua aku ni cerita modal tak sampai RM100 pun itu pun utk keahlian, Tak payah jual barang mahal2 kat org yang mmg susah la nak terjadikan and yang paling best tu korang just kene beli brg2 keperluan mcm sabun mandi,ubat gigi, sabun basuh baju, sabun basuh pinggan dan mcm2 lagi la produk rumah and kesihatan and kecantikan yang kita biasa beli kat Cosway or Tesco tu.. and ade banyak lagi brg2 branded yang berkualiti la...mcm best je kan korang beli barang lepas tu ajak member and family joint the group beli skali brg2 tu...lepas tu korang dapat balik duit cash dalam bank acct korang..

Mula tu mcm susah nak percaya boleh dapat ke 4 ribu dalam mase setahun je..lps tu aku tgk mak mertua aku yang educated belajar tinggi2 sampai oversea tu pun cakap benda ni boleh berjaya kalo kita nak cube, so aku terima la mungkin benda ni bagus kot..sbb ade logiknye..sbb kita berniaga beramai2 mcm biz networking la kan, contoh korang tgk je donald trump or bos2 syarikat franchaise mcm KFC semua tu...kalo korang dah dpt sebulan 4 k tu nnt kalo xnak kerja n nak bersara boleh je...tp duit still je masuk acct n siap boleh wariskan pada anak2 lagi bile korang dah meninggal dunia nnt..mcm tak percaya kan..

Biz ni same je mcm MLM yang lain cume dia Lebih Bagus sebab :

 1. Tak payah gune modal tinggi, yuran ahli je mcm cosway la juga..
 2. Tak payah jual barang2 yang mahal kat orang, mcm tupperware n hai-o..
 3. Boleh bersara dari kerja tapi duit masih dapat setiap bulan , macam pencen..
 4. Duit hasil boleh diwarisi kepada anak2 jika kita meninggal dunia...
 5. Cume perlu ajak kawan2 dan family joint group untuk beli brg2 keperluan      rumah, brg2 kecantikan, brg2 kesihatan dan brg2 branded dengan lebih  penjimatan dan juga korang boleh dapat cash lagi bila byk org joint korang... 
 6. Kalo korang xsuke barang or any produk tu korang boleh tukar dalam mase  90 hari..mcm warranty la ,)


So, aku rasa daripada aku beli brg2 kat tesco, cosway , nutrimetics or aeon big tu baik aku beli brg2 yang boleh bagi aku cash back in my bank acct kan ,)

Kalo korang berminat boleh je watsapp aku k...lagi ramai lagi cepat la korang dapat gaji 4k, kalo nak lebih lagi kene rajin skit la siap boleh dpt gi travel satu dunia lagi..hehehe...

Aku harap perkongsian aku ni dapat membantu laaaa ek..aku nak berjaya, tapi xnak la berjaya sorang2 kan..lagi pun perkerjaan yang paling mulia tu ialah Berniaga k...Bukan senang nak jadi senang korang ,) Wasalam..

sms or watsapp 0173783584 Fana..,)

Wednesday, October 16, 2013

baju kurung moden atau kurung dress untuk bakal pengantin

Baju kurung moden atau kurung dress untuk dipakai pada majlis perkahwinan , warna champange intrend dan nampak mewah sesuai untuk pelbagai warna kulit. perincian manik jurai dijahit di bahagian dada.
pm inbox zafniscreations.facebook atau watsapp sy 0173783584 fana ,)

Sunday, October 13, 2013

Dress baby doll (empayar cut) untuk pengantin muslimah 2013..

Dress baby doll pink untuk pengantin muslimah dari sabah
kain fabiano silky perincian manik, lace dan 3d roses
Dress baby doll putih untuk pengantin muslimah dari kedah
kain chiffon dan satin, perincian manik dan lace di lengan dan bawah kaki



Sunday, October 6, 2013

Dress pengantin muslimah 2013

Dress pengantin muslimah untuk tempahan..
Dress kain chiffon dan fabiano silky dusty pink dengan perincian manik lace dan ros 3d.
Untuk tempahan sila pm inbox fb atau watsaap 0173783584 ,)

baju kurung moden muslimah...

Baju kurung moden RM200 including kain...
Untuk tempahan sila pm inbox fb or watsapp no 0173783584 ,)

Saturday, September 21, 2013

Mini pelamin murah dan simple..

Pakej mini pelamin serendah RM250, luar kawasan putrajaya dan sekitar akan dikenakan kos penghantaran..

 jika berminat sms or watsapp no sy 0173783584 or inbox facebook zafniscreations..


Monday, September 16, 2013

Dress atau jubah moden pengantin muslimah

Baju untuk disewa RM150 sepasang, berwarna darkchoclate dan dusty pink..kain chiffon silk dan satin serta lace, ia sesuai untuk majlis nikah dan bertandang..
Gaya simple untuk pengantin muslimah

Gaya berbeza tapi sopan

Dress jubah muslimah warna dusty pink

Selendang Lace

Jika berminat sila hubungi saya di 0173783584 (sms or watsapp) atau pm inbox fb zafniscreations ,)